[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=”inleiding”]

Zondagvieringen

Bezoekers wordt verzocht circa 15 minuten voor aanvang van de viering aanwezig te zijn in verband met het reinigen van de handen in de kerk.

[/vc_column_text][vc_column_text]Op deze pagina kunt u alle vieringen vinden van de vooravond (zaterdagavond), zondag en Hoogfeesten.

Uitleg tabel
De tabel is standaard gesorteerd op datum. U kunt echter ook naar eigen voorkeur sorteren op bijvoorbeeld locatie, voorganger of bijzonderheden. Door op de driehoekjes te klikken van de betreffende kolom wordt deze op alfabet gesorteerd. Wij raden u aan, mocht u dat willen, om rechtsboven bij ‘zoeken’ uw locatie, voorganger of koor van voorkeur in te typen en zo enkel de gezochte resultaten in de tabel te tonen.
Wij wijzen u erop dat het rooster altijd onder voorbehoud is.[/vc_column_text][vc_row_inner disable_element=”yes”][vc_column_inner][vc_column_text]

Attentie!

Het parochiebestuur heeft tijdens haar laatste vergadering besloten om – onder strikte voorwaarden -, de liturgische vieringen in de kerken van onze parochie weer toe te staan per Aswoensdag: 17 februari a.s.

Zie hier de volledige brief over verscherpte maatregelen[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][table id=10 filter_date=”future” filter_date_columns=”1″ cache_table_output=false responsive=collapse responsive_breakpoint=tablet /][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]